Tragjedia e madhe që preku familjen Bryant por edhe ata që ishin me të në helikopter atë ditë është ende në kujtesën e të gjithëve, teksa hetimet vazhdojnë nga policia. Megjithatë, sa vjen e dalin pamje të reja, mes tyre edhe rënia e helikopterit në Kalifornia, duke humbur kuotë.

Ka qenë kanali Deportes Cuatro ai që ka shfaqur pamjet ekskluzive se si helikopteri humbet kuptë dhe bie në tokë, ndërsa per CBS News, një çiklist që ndodhej në atë kodër ka filmuar me celular pjesët e helikopterit që kishin marrë flakë…

The post Video: Dalin pamjet e frikshme kur helikopteri i Bryant përplaset dhe shpërthen appeared first on Sport.