Manchester City është përjashtuar nga Champions League për dy sezonet e ardhshme nga UEFA, dhe është gjobitur me 30 milionë euro, pasi u zbulua se klubi anglez ka thyer rregullat financiare që ka përcaktuar UEFA.

Ashpërsia e përjashtimit për dy sezonet e ardhshme dhe vlera e gjobës, tregon se sa seriozisht UEFA e konsideron se klubi anglez ka shkelur rregullat dhe kodin e sjelljes, shkruan The Guardian.

Vendimi hyn në fuqi nga sezoni i ri.

The post UEFA me dënim bombë/ Man. City përjashtohet dy vite nga Champions League appeared first on Sport.