Bota mbarë dhe veçanërisht Europa, javët e fundit është pushtuar nga Coronavirusi. Të shumtë kanë qenë përsonat që kanë ndërruar jetë në Itali, teksa së fundmi Covid-19 ka prekur edhe Ballkanin. Shumë aktivitet sportive janë shtyrë, duke përmendur edhe futbollin.

Virusi që ka alarmuar Organiatën Botërore të Shëndetësisë nuk ka kursyer as presidentin e federatës serbe të futbollit, me Slaviza Kokeza që ka rezultuar pozitiv në testet e fundit. Të shumtë kanë qenë personat e sportit që janë prekur nga Covid-19, teksa në Serbi shprehen se preisidenti i Federatës është tanimë në karantinë.

The post Presidenti i Federatës Serbe të Futbollit infektohet me coronavirus appeared first on Sport.