Tentativa për sulm terrorist në ndeshjen Shqipëri-Izrael, gjykata merr vendimin

Gjykata e Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) vendosi ditën e sotme që të vazhdojnë hetimet për çështjen e një sulmi terrorist të dështuar...