Pavarësisht gjendjes kaotike dhe panikut që ka përfshirë gjithë botën nga Koronavirusi, bota e futbollit…është pikërisht një botë tjetër. Në stadiumet e boshatisura ka sërish grumbullime të tifozëve jashtë për të treguar mbështetjen ndaj ekipit.

Ndërkohë edhe Jurgen Klop ka shpërthyer para nisjes së takimit me tifozët e tij. Pak tifozë i kanë zgjatur duart kur trajneri gjerman po hynte në fushë,megjithëse u tha se duhet të evitohet ky kontakt. Kjo gjë ka sjellë edhe shpërthimin e Klopit: “Largojini duart ju idiotët e dreqit”.

The post Klopp shpërthen ndaj tifozëve/ Video: Largojini duart, idiotër appeared first on Sport.